Vandaag is het 237 oktober

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

Onze crowdfunding is gestart!

Help jongeren in Israël met 'Letters voor de toekomst'

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het voorbereiden van een nieuwe fondsenwervingscampagne: Letters voor de toekomst. Een campagne waar we hoge verwachtingen van hebben.

Voor wie?
Het aantal kansarme jongeren in Israël neemt nog steeds toe en vormt één van de grootste sociale problemen van het land. Jeugddorpen, verspreid over heel Israël, ontfermen zich over jongeren in de schoolgaande leeftijd als zij geen veilige thuissituatie (meer) hebben. In een jeugddorp worden zij opgevangen, begeleid en krijgen zij onderwijs op weg naar een succesvolle toekomst. Ruim 70 procent van hen verlaat het jeugddorp met een diploma en 95 procent wordt toegelaten tot het Israëlische leger. De opbrengsten van Letters voor de toekomst komen ten goede aan deze jeugddorpen.

Hoe?
Een Sefer Tora (Tora-rol) heeft 304.805 letters. Op traditionele wijze laten wij een nieuw Sefer Tora schrijven. Dat financieren we door het ‘verkopen’ van letters, álle 304.805 letters, dat is ons doel. Dit Sefer Tora schenken we aan het jeugddorp Ben Yakir. Met de rest van de opbrengst steunen we andere jeugddorpen met het aanschaffen van lesmaterialen, onderwijsondersteuning en psychische hulp. Deelt u ons enthousiasme voor deze actie? Koop dan een letter, een woord of een hele zin. Elke letter telt!

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, hebben wij verschillende organisaties gevraagd om ambassadeur te worden voor deze campagne. Misschien hoort u binnenkort van één van hen. Laat dan uw hart spreken, want samen met u maken wij het verschil. Ook voor de kinderen in jeugddorpen. Koop nù letters! En vertel het door aan familie, vrienden en bekenden.


Steun hier gemakkelijk kansarme jongeren met 'Letters voor de toekomst'