Vandaag is het 257 oktober

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

Women's Division

De Women’s Division (WD) van Israëlactie is een actieve, inspirerende community van vrouwen die weten wat er nodig is voor een sterke, eerlijke Israëlische samenleving. Vrouwen die oog hebben voor de behoeften van kansarmen in Israël, en dat vertalen naar hands-on, creatieve fundraisingacties.

Voor en door vrouwen

De Women's Division brengt inspirerende, gedreven vrouwen bijeen die zich samen in willen zetten voor de toekomst van Israël. Onder voorzitterschap van Sacha Joseph organiseert de Women's Division bijeenkomsten rond thema’s of acties voor en door vrouwen. Ze zetten zich in om de sociaal en economisch zwakken in Israël te ondersteunen op weg naar een kansrijke toekomst. Samen maken we het verschil! Meedoen kan op vele manieren. Steun de acties van de Women's Division met een gift, of meld je aan als lid. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Domestic Violence

De donaties voor de Women’s Division staan in het teken van de rust die we de kinderen die aangesloten zijn bij Youth Futures willen geven. Veel gezinnen in Israël komen door allerlei problemen zwaar onder druk te staan. Dit alles leidt tot een enorme groei van huiselijk geweld. Op het gebied van hulp en preventie van huiselijk geweld is er een schrijnend tekort aan goed opgeleide mensen om de gezinnen te coachen. We willen dit probleem in de kern aanpakken en erger voorkomen. We hopen samen een mooi resultaat te bereiken en vragen om uw steun. Geef vanuit LOVE, liefde voor een sterk Israël met een mooie gift.

Ontwerp zonder titel

EAT PRAY LOVE

Mission in one day

De Mission in one Day van de Women’s Division van 18 September was een groot succes. Met meer dan 55 deelnemers hebben wij samen yoga gedaan, gesproken en geluisterd over relaties en liefde. De dag is afgesloten met een gezamenlijke Israëlische dans.

IMG 8979

Nieuws &
actualiteiten