Vandaag is het 292 oktober

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

Community

Bouwen aan een sterke, eerlijke en veerkrachtige Israëlische samenleving, dat doen we samen! Onze vrijwilligers, de Women’s Division, Business Club en natuurlijk onze online community slaan een brug tussen Nederland en Israël. Zo verbinden we gemeenschappen en bundelen we onze krachten optimaal: met vrienden, voor vrienden!

Women's Division

De Women’s Division (WD) van Israëlactie is een actieve, inspirerende community van vrouwen die weten wat er nodig is voor een sterke, eerlijke Israëlische samenleving. Vrouwen die oog hebben voor de behoeften van kansarme kinderen en ouderen, en dat vertalen naar hands-on, creatieve fundraising acties. Sacha Joseph is de voorzitter van de Women's Division.

Online Community

Natuurlijk heeft Israëlactie een actieve online community. Daar delen we niet alleen nieuws, aankondigingen en resultaten, maar organiseren we ook acties en brengen we Israël dichterbij. Mis niks en join the club!

Projecten

Door middel van fondsenwerving voor zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde projecten helpen wij bij het realiseren van een noodzakelijk en toekomstbestendig verschil in het leven van inwoners van Israël.

Israëlactie werft sinds 1953 fondsen voor humanitaire, sociale en educatieve doelen in Israël.

Wij helpen onder andere kinderen uit achterstandsfamilies aan onderwijs, zodat ze kunnen uitgroeien tot bekwame, zelfstandige burgers. Ouderen krijgen een waardige oude dag, nieuwe immigranten een kans op goede integratie in de samenleving en extra hulpmiddelen voor de onrustige tijden in het land.