Vandaag is het 292 oktober

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

Eervolle benoeming

Sacha is de nieuwe vicevoorzitter Europa van de International Women’s Division.

De Women’s Division is één van de belangrijkste ‘takken’ van Israëlactie. Onder de bezielende leiding van Sacha Joseph, voorzitter van de Women’s Divison, worden succesvolle evenementen georganiseerd die de deelnemers onderling verbinden en die resulteren in een sterke band met Israël. De entreegelden en de donaties tijdens en na de evenementen maken het ieder jaar mogelijk om een mooi bedrag over te maken naar de gekozen projecten in Israël.
Tijdens de begin mei gehouden Mifgash – het tweejaarlijkse congres van de International Women’s Division met vestigingen in 22 landen – gaf Sacha Joseph een workshop. De rode draad in haar verhaal: ‘fundraising is een proces, geen eenmalige activiteit’. Het lukte Sacha om nieuw elan over te brengen, om haar collega’s te inspireren, niet in de laatste plaats met haar vernieuwende aanpak en haar creativiteit. Without Israel there is no us, hield zij haar toehoorders voor.
Sacha’s tomeloze inzet en de successen die zij boekt, vielen ook op bij Keren Hayesod, onze partner in Israël. Resultaat: zij droegen Sacha voor als vicevoorzitter Europa van de International Women’s Division. Eind mei werd zij in deze functie benoemd. “Ik kijk ernaar uit,” vertelde Sacha, “om nieuwe strategieën te helpen ontwikkelen en samenwerkingen tot stand te brengen zodat onze organisaties elkaar zullen versterken.”
Bestuur en medewerkers van Israëlactie wensen haar alle mogelijke succes met deze belangrijke opdracht.