De stand van onze Noodhulp-actie: € 1.676.378,-    Blijf doneren, er is veel geld nodig!

Deze website maakt
gebruik van cookies

bekijk onze algemene voorwaarden

Walk Israel 2022

Walk Israel 2022 zal de voltooiing van een geweldige reis vieren – gedurende vijf jaar verzamelen wandelaars zich om het gehele Israëlische nationale pad (Israel National Trail) te overwinnen.

Walk Israel biedt drie wandel niveaus aan: beginner, semi-gevorderd en gevorderd. Wandelaars van alle niveaus zijn welkom om met ons mee te lopen! Voor meer informatie over het programma, de prijzen van Walk Israel of om u in te schrijven klikt u op onderstaande knop.

Sinds 2016, heeft Walk Israel het pad in vijf delen verdeeld en supporters van Keren Hayesod van over de hele wereld ontmoeten jaarlijks in Israël om het pad te voltooien. Nu in het laatste jaar van onze eerste ronde, heeft Walk Israel een internationale wandelgroep gecreëerd die toegewijd is aan het volk van Israël.

Het Israëlische nationale pad (Hebreeuws: Shvil Yisrael) is een pad van 636 mijl (1.025 km) dat door het hele land loopt van noord naar zuid. Van Kibbutz Dan, dichtbij de Libanese grens, tot de badplaats Eilat op de Rode Zee, het INT verbindt een uitzonderlijk aantal verschillende landschappen en mozaïek van mensen in Israël. National Geographic magazine heeft de INT in de top 20 meest bijzondere wandelpaden staan.

In 2022, zal Walk Israel het vijfde en laatste stuk van het pad bewandelen om vervolgens aan te komen bij de eindstreep in Jerusalem. We verzamelen dit jaar in Netanya voordat we het afsluitende deel van het pad zullen overwinnen, die ze door Mt. Carmel, Caesarea National Park en de Vallei van Elah zal brengen. Als we in Jerusalem aankomen zullen we onze laatste stappen op de Mount of Olives zetten en een prachtige panoramisch uitzicht hebben op de stad.

Wandelaars van Walk Israel zijn verbonden door hun gedeelde toewijding aan het helpen van het volk van Israël. Deelnemers halen geld op om Youth Futures te ondersteunen, een nationaal programma dat Israëlische kinderen en hun families die in gevaar zijn. Elk jaar helpt het Youth Futures programma meer dan 12.000 kinderen en hun families met het bouwen van een betere toekomst voor zichzelf.

Walk Israel biedt drie wandel niveaus aan: beginner, semi-gevorderd en gevorderd. Wandelaars van alle niveaus zijn welkom om met ons mee te lopen!